Visita virtuale
Voto Salvato!
Lo vedrai solo tu
Commento salvato!
Aggiungi la tua valutazione e/o un commento per questo annuncio. Lo vedrai solo tu

Promozione Primavera - Tardor in Palma de Mallorca. Abitazioni di nuova costruzione

Carrer Primavera, 8

 • da 60 m2
 • 3.616,67 €/m2

Tipo di Abitazioni di questa promozione

…e 1 più

Des de SALAS continuem atenent de manera telemàtica mitjançant telèfon, mail i vídeo trucades. Continuem al teu servei perquè res ens pari a l´hora de complir els teus somnis.

Promoció d’habitatges d’obra nova situada a la Zona Conservatori de Palma de Mallorca, entre els carrers de Primavera i Tardor. Es tracta d’una zona tranquil·la i pròxima al parc de Ses Fonts; amb tots els serveis (supermercats, cinemes, restaurants, etc.) i molt bones comunicacions amb la resta de la ciutat.
Primavera – Tardor la conformen dos edificis units per una zona comunitària amb piscina. Entre ambdós sumen 31 habitatges, que es reparteixen en 15 a l’Edifici Primavera i 16 a l’Edifici Tardor. Els edificis es comuniquen també mitjançant una planta soterrani conjunta amb places d’aparcament i trasters, i compten amb baixos amb jardí, tres pisos i una coberta amb terrasses-solàriums independents.
Disposem de pisos de 1, 2, 3 i 4 dormitoris amb superfícies que van dels 60 als 183 m2, plantes baixes amb jardins de fins a 100 m2 i àtics amb grans terrasses de fins a 72 m2. Tots els habitatges tenen terra radiant i aire condicionat amb conductes mitjançant aerotèrmia, a més, d’acabats de primera qualitat i marques de reconegut prestigi com Roca o Silestone.
Compten també amb un servei de personalització que permet escollir entre múltiples opcions de distribució, acabats i equipament.

*Places d´aparcament i trasters en venda conjunta no inclosos en el preu.
---
Desde SALAS seguimos atendiendo de manera telemática mediante teléfono, mail y videollamadas. Continuamos a tu servicio para que nada nos pare a la hora de cumplir tus sueños.

Promoción de viviendas de obra nueva situada en la Zona Conservatori de Palma de Mallorca, entre las calles de Primavera y Tardor. Se trata de una zona tranquila y próxima al parque de Ses Fonts; con todos los servicios (supermercados, cines, restaurantes, etc.) y muy buenas comunicaciones con el resto de la ciudad.
Primavera – Tardor la conforman dos edificios unidos por una zona comunitaria con piscina. Entre ambos suman 31 viviendas, que se reparten en 15 en el Edifici Primavera y 16 en el Edifici Tardor. Los edificios se comunican también mediante una planta sótano conjunta con plazas de aparcamiento y trasteros, y cuentan con bajos con jardín, tres pisos y una cubierta con terrazas-soláriums independientes.
Disponemos de pisos de 1, 2, 3 y 4 dormitorios con superficies que van de los 60 a los 183 m2, plantas bajas con jardines de hasta 100 m2 y áticos con grandes terrazas de hasta 72 m2. Todas las viviendas tienen suelo radiante y aire acondicionado con conductos mediante aerotermia, además, acabados de primera calidad y marcas de reconocido prestigio como Roca o Silestone.
Cuentan también con un servicio de personalización que permite elegir entre múltiples opciones de distribución, acabados y equipamiento.

*Plazas de aparcamiento y trasteros en venta conjunta no incluidos en el precio.

ultima modifica

Caratteristiche della promozione

 • Ascensore
 • Piscina Condominiale
 • Aria Condizionata
 • Parcheggio
 • Riscaldamento
 • Vicino ai trasporti pubblici: Tren, Bus, Metro, Aeroport
 • Certificato energetico :
  In fase di rilascio
Annuncio: 598002692021

Ubicazione

Carrer Primavera, 8

Naviga per la mappa cliccandoci sopra

Tipo di viviendas della Promozione Primavera - Tardor

Ti avvisiamo quando abbiamo un annuncio come questo? Crea il tuo avviso e noi ti avvertiremo per posta elettronica quando ci saranno annunci nuovi o se saranno modificati
 

Contatta Salas

Codice rif. annuncio Primavera - Tardor:

Vedrai il telefono dopo aver inviato il tuo contatto all’annunciante di modo che ti può rispondere.
Vedrai il telefono dopo aver stabilito il contatto
Inviando...