Voto Salvato!
Lo vedrai solo tu
Commento salvato!
Aggiungi la tua valutazione e/o un commento per questo annuncio. Lo vedrai solo tu

Promozione Antoni Cusidó in Sabadell. Abitazioni di nuova costruzione

Carrer Sant Miquel, 78

  • da 80 m2
  • 2.875,00 €/m2

Tipo di Abitazioni di questa promozione

…e 2 più

Antoni Cusidó es una promoció de 12 habitatges situada a la cantonada dels carrers Sant Miquel i Antoni Cusidó, del qual en pren el nom, al barri de la Creu Alta de Sabadell, una zona tranquil·la, amb caràcter històrico, residencial i amb una important activitat cultural i associativa. A prop del Eix Macià i a menys de deu minuts del centre de la ciutat, és una ubicació que compta amb tots els serveis i amb molt bones comunicacions.

L’edifici es troba davant de la plaça de nova construcció Lluís Subirana i Rebolloso. Es tracta d’una zona tranquil·la i ben comunicada, tant amb el centre com amb les principals vies de comunicació, a mig camí entre el Parc Taulí i el Parc Catalunya.


La promoció té pisos d’1, 2, 3 i 4 dormitoris i 1 o 2 banys, amb superfícies d’entre 43 i 131 m². Els habitatges es distribueixen entre una planta baixa i dues alçades, a la que se suma una sotacoberta que dóna caràcter als dúplex de la segona planta. Aquests dúplex tenen dos accessos, un per una escala interior i l’altre per l’ascensor de l’edifici, amb la zona de dia i un tercer bany auxiliar a la part de dalt.

Tots els pisos d’Antoni Cusidó compten amb zona de safareig i cuines obertes que, juntament als grans finestrals, creen espais amplis i lluminosos. Per la seva banda, els habitatges de la segona planta tenen zones exteriors de fins a 44 m².

-------------------


Antoni Cusidó es una promoción de 12 viviendas situada en la esquina de las calles Sant Miquel y Antoni Cusidó, de la cual toma el nombre, en el barrio de la Creu Alta de Sabadell. El edificio se encuentra delante de la plaza de nueva construcción Lluís Subirana i Rebolloso. Se trata de una zona tranquila y bien comunicada, tanto con el centro como con las principales vías de comunicación, a medio camino entre el Parc Taulí y el Parc Catalunya.

La promoción tiene pisos de 1, 2, 3 y 4 dormitorios y 1 o 2 baños, con superficies de entre 43 y 131 m². Las viviendas se distribuyen entre una planta baja y dos alturas, a la que se suma una bajocubierta que da carácter a los dúplex de la segunda planta. Estos dúplex tienen dos accesos, uno por una escala interior y el otro por el ascensor del edificio, con la zona de día y un tercer baño auxiliar en la parte de arriba.

Todos los pisos de Antoni Cusidó cuentan con zona de lavadero y cocinas abiertas que, junto a los grandes ventanales, crean espacios amplios y luminosos. Por su parte, las viviendas de la segunda planta tienen zonas exteriores de hasta 44 m².

ultima modifica

Caratteristiche della promozione

  • Ascensore
  • Vicino ai trasporti pubblici: Bus
Annuncio: 598003679975

Ubicazione

Carrer Sant Miquel, 78

Naviga per la mappa cliccandoci sopra

Tipo di viviendas della Promozione Antoni Cusidó

File aggiunti

Memòria de qualitats

File PDF Scarica contenuto
Ti avvisiamo quando abbiamo un annuncio come questo? Crea il tuo avviso e noi ti avvertiremo per posta elettronica quando ci saranno annunci nuovi o se saranno modificati
 

Contatta Salas

Codice rif. annuncio Antoni Cusidó:

Vedrai il telefono dopo aver inviato il tuo contatto all’annunciante di modo che ti può rispondere.
Vedrai il telefono dopo aver stabilito il contatto
Inviando...